Den perfekte måde at finde inspiration til sine egne outfits er ved at følge med på modeblogs! Derfor sætter vi her fokus på tre super cool bloggere, som altid formår at inspirere med deres lækre outfits. Vi har spurgt dem ind til deres stil, deres absolut no-go’s, og hvad de altid har på sig, så I kan blive lidt klogere på dem.

 

Mia Gardum
Blog: Gardum.com

Hvordan ser den perfekte hverdagsuniform ud ifølge dig?
Min perfekte hverdagsuniform består af maskuline silhuetter blandet med mere feminine detaljer – gerne en uldjakke med markerede skuldre, en oversized, hvid skjorte i et feminint materiale som silke, et par habitbukser og så et par loafers eller oxfords tilsat en masse feminine smykker og rodet, løst hår.

Hvad ville man aldrig komme til at se dig i?
Man skal passe på med at sige aldrig, men jeg tror ikke, at jeg nogensinde kommer i et par lyse boyfriendjeans. Jeg synes, at de er sååå cool til andre, men jeg føler mig simpelthen så utilpas i lyse, store silhuetter på benene.

Hvad har du altid med i din taske?
Udover nødvendigheder som pung, nøgler og telefon har jeg altid en fed creme med til hænderne. Lige nu er det Geranium Leaf Body Balm fra Aesop – den er virkelig lækker!

Mia GardumJakke: Cos Stories // Bukser: H&M // T-shirt: H&M // Loafers: & Other Stories // Hue: Soulland // Taske: Adax


Cecilie Slemming

Blog: Cecilieslemming.dk

Hvordan ser den perfekte hverdagsuniform ud ifølge dig?
Ifølge mig er den perfekte hverdagsuniform noget, man kan bevæge sig i, og ikke mindst føle sig tilpas i. Det kunne eksempelvis være som på billedet nedenfor, hvor jeg er iført en jakke fra ZARA, bukser fra H&M Trend, sko fra ASOS og et tørklæde fra Hermés.

Hvad er dit næste køb?
Jeg har længe haft et godt øje til en camelfarvet knit kjole fra Ganni, så jeg regner stærkt med, at det bliver mit næste køb.

Hvad har du altid med i din taske?
Med mig i tasken har jeg altid min mobil, mine nøgler, en læbepomade, en taskeparfume, lidt tyggegummi, min computer, mine høretelefoner, oplader til min mobil og computer, et USB-stik, noget at skrive med, en notesbog, nogle elastikker og sidst, men ikke mindst, min pung.

Cecilie SlemmingJakke: Zara // Bukser: H&M Trend // Sko: Asos // Tørklæde: Hermés


Sophie Hrefna

Blog: Highonsophie.dk

Hvordan ser den perfekte hverdagsuniform ud ifølge dig?
Sorte læder leggings, mine hvide Nike Thea sneakers, en hvid t-shirt, gerne med et print på, min læderjakke og et stort tørklæde i camel – lige nu også gerne en varm kashmir hue mod kulden.

Hvad ville man aldrig komme til at se dig i?
Hmm, man skal aldrig sige aldrig, men jeg synes simpelthen, at jeg er for lav til kjoler som går til midten af skinnebenet; derfor ser man mig også sjældent i cropped bukser.

Hvad har du altid med i din taske?
Jeg har altid en håndcreme og en hårbørste på mig. Men derudover har jeg også altid noget spiseligt i min taske, da jeg hurtigt glemmer at få spist i løbet af dagen!

Sophie HrefnaJakke: H&M // T-shirt: & Other Stories // Bukser: Mango // Sko: Nike // Taske: DKNY