Gucci er kendt for deres farverige og energiske kollektioner, og i deres seneste er der bestemt heller ikke sparet på noget. 

Gucci er overalt for tiden. Siden det ikoniske high-end brand i begyndelsen af 2015 annoncerede den da ukendte Alessandro Michele som husets nye creative director, har tingene for det allerede veletablerede modehus, taget endnu mere fart. Gucci har med flamboyante kollektioner, magiske kampagne videoer, og et gennemgående eventyrligt univers formået at forny sig selv, som få brands i sin skala har gjort før.

Helt konkret har Gucci blandt andet været allestedsværende de seneste par sæsoner med deres ekstravagante souvenir jackets, ligesom de gav den hvide tennis sneaker, endnu et revival for nyligt med deres broderede versioner, med blomster, sommerfugle og flammer; en række elementer der generelt har været ret gennemgående i Guccis farverige kollektioner. Vi har taget et kig på nogle af deres seneste items, og vi har fundet nogle af de allermest prangende pieces. Drøm dig til mere farverig verden med de 10 vildeste pieces fra Guccis nyeste kollektion:

Gucci
Gucci Bengal modal silk shawl

Gucci Fur

Wave intarsia mink fur coat

gucci sneakers

Ace low-top sneaker with flames

gucci rygsæk

Exclusive GG Supreme backpack

gucci bomber

Birds of Prey silk bomber

gucci

Embroidered hat with ear flaps

Gucci slippers

Princetown slipper with bee

Gucci kjole

Sequin with crystal embroidered dress

gucci cardigan

Wool cardigan with embroideries

Gucci Pumps

Zebra metallic mid-heel pump