I år er der i modeverdenen ekstra fokus på accessories, og hypede Off-White har sørget for at deres SS17 kollektion opfylder efterspørgslen for dem.

En af modeverdenens key figures de seneste par år, har været Off-White grundlæggeren Virgil Abloh. Manden, der desuden er kendt for at være Kanye Wests creative director, må i den seneste tid, have været en ualmindeligt travl mand, for med (tidligere) involvering i adskillige hypede brands som Pyrex og Been Trill, partnerskab i New Yorker shoppen RSVP Gallery, foruden en karriere som DJ, er det imponerende langt han og hans team er nået med Off-White projektet, der med kun tre år på bagen, har manifesteret sig som ledere af en ny generation.

Off-White har siden brandets launch været kendt for sine genkendelige tværgående striber, printet på ryg og arme af jakker, skjorter og sweatshirts. I Off-whites SS17 udbud, er det dog kollektionens accessories der stjæler opmærksomheden. Se vores udvalg nedenfor og forudbestil din favorit på Off-whites webshop!

off-white socksDIAG OFF SOCKS

off-white belt
INDUSTRIAL BELT WHITE

off-white scarf

MIRROR SCARF

off-white pin
DIAGONAL PIN

off-white iphone case
MINT CORPORATE IPHONE 6/6S CASE

off-white cardholder

MINT CARD HOLDER

off-white bag

WHITE DIAG SPRAY TOTE