Google har igen i år opgjort hvad der er blevet søgt allermest efter på deres søgemaskine. Her er top 10 over fashion designere og spørgsmål.

Hver år, når årskiftet er nærmer sig, afslører vores alle sammens go-to søgemaskine Google, de søgninger der har været allerflest inden for en lang række kategorier. Flere af disse kategorier omhandler i mere eller mindre grad modeverdenen. Blandt andet har Google afsløret de 10 fashion designere der er blevet søgt mest efter. Her kan superstjerner som Kanye West og Beyoncé selvfølgeligt prale af at være inkluderet. Men listen byder også på mere overraskende navne, herunder designeren Rachel Roy, der tideligere i år blev mistænkt for at være den elskerinde der udgjorde grundlaget for Beyoncés utroskabs-antydende Lemonade.

Derudover har Google opgjort de “Fashion Questions” som brugerne af søgemaskinen har været mest interesseret i. Her har der blandt andet været interesse for hvordan man bliver model, og hvordan man klæder sig som en vaskeægte hippie. Se de to komplette lister over designere og modespørgsmål nedenfor:

 

Fashion Designere

 

 1. Rachel Roy
 2. Ashley og Mary-Kate Olsen
 3. Angela Simmons
 4. Zendaya
 5. Kendall og Kylie Jenner
 6. Beyoncé
 7. Anita Dongre
 8. Sonia Rykiel
 9. Ivanka Trump
 10. Kanye West

 

Fashion Spørgsmål

 

 1. Hvordan klipper jeg ærmerne af en skjorte?
 2. Hvordan bliver jeg Model?
 3. Hvad er haute couture?
 4. Hvordan har man booties på med skinny jeans?
 5. Hvornår kan man begynde med at gå med hvidt?
 6. Hvordan bliver man fitness model?
 7. Hvad er boho?
 8. Hvad havde folk på i 90’erne?
 9. Hvordan klæder man sig som hippie?
 10. Hvordan bliver man fashion designer?