Med de kommende måneders kolde dage og nætter, kan det betale sig hurtigst muligt at investere i godt overtøj – og en chesterfield-coat er et bud der kan fungere til det hele.

Vinteren er over os, og selvom det allerede føles som om den har været her i evigheder er den faktisk først lige begyndt. Og det betyder højst sandsynligt sne, slud og temperaturer omkring- og under frysepunktet i mindst to måneder endnu. Det er måske lidt trist for nogen, men se det fra den lyse side; det danske vinterklima giver rig mulighed for at eksperimentere med lag.

En klassiker der på sin vis altid har været tilstede i modebilledet, men som på det sidste har fået et skud nyt energi, er den ikoniske chesterfield-coat. Det skud energi har den især fået, netop på grund af de kulden, der tvinger folk til at eksperimentere med lag-på-lag teknikker og sammensætninger. Chesterfield-frakken er tidløs og raffineret med en sweater eller polo under, ligesom den uden problemer kan trækkes over en blazer – f.eks. nytårs aften. Men er man ikke til det helt preppy-look, så fungerer en Chesterfield-coat også fint over en en hættetrøje eller t-shirt, med et par simple sneaks og jeans.

Vi har fundet 7 mere eller mindre tro bud på chesterfield-jakker, fra den budgetvenlige til den (meget) dyre:


zara chesterfield-coatFra Zara til 999,00 DKK

cos chesterfield-coat
Fra Cos til 1.950,00 DKK

MKI Chesterfield-coat
Fra MKI til 1600,00 DKK

asos chesterfield
Fra ASOS til 369,48 DKK

Givenchy Chesterfield-coat
Fra Givenchy til 18.530,88

uniqlo Chesterfield-coat
Fra Uniqlo til 922,99 DKK


Fra ASOS til 466,73 DKK