Micky Skeel er i dag ude med en ny single Før Natten Dør og en tilhørende musikvideo. Vi fangede den travle sanger til en hurtig Q&A om ulykkelig kærlighed, indre dæmoner og om hvorfor hans musikvideo har været to år undervejs! 

(Scroll ned for at se musikvideoen??)


Hey Micky, kan du fortælle os hvad din nye single Før Natten Dør handler om?
Den handler om at flygte fra hverdagen og om at vågne op hver dag for at jagte det næste rush, der gør at man føler sig i live.


Dine sange handler som oftest om kærlighed –  og ofte om den ulykkelige af slagsen? Er du en sucker for ulykkelig kærlighed? Og hvor får du inspiration fra til dine tekster?
Jeg kan godt lide at skrive om konflikter og indre dæmoner, så på den måde er kærlighed et uudtømmeligt emne. Især den ulykkelige slags. Alle mine sange handler om mine egne konflikter, så på den måde er inspirationen også fra mit eget liv.

mickey-FB-foto

Instagram @mickyskeel


Nogen husker dig måske stadig som ”ham fra Puls”, men du har opnået fornyet succes i 2016 som soloartist. Hvad er den største forandring – og udfordring ved at være soloartist?

At jeg bestemmer alt selv! Haha.. det er rart, så kan jeg også kun bebrejde mig selv hvis jeg fucker op. Egentlig har skiftet været meget mindre end jeg først troede. Jeg tænkte meget over det inden jeg udgav min første single “Kys ham nu” men så snart den udkom var det som om det hele faldt på plads. Jeg har ligesom prøvet den del af branchen hvor det kun var teenagepiger der vidste hvem jeg er, så nu glæder jeg mig til at vokse sammen med mit publikum på min soloting.


Du har selv lavet musikvideoen til Før Natten Dør (som er filmet i en masse storbyer). Fortæl os om hvordan du lavede den og hvad du havde af tanker bag?
Inden jeg blev signet på et pladeselskab tænkte jeg, at jeg ville lave en video så jeg kunne vise hvor fucking sej jeg var og hvor meget jeg selv troede på det. Derfor optog jeg de første ting med en fotograf i New York –  jeg mener, hvem får lige filmet en musikvideo i New York uden et være signet? Den tanke kunne jeg ret godt lide – også fordi jeg på det tidspunkt troede det blev den første single. Nu har den så ligget i skuffen længe og jeg fik lyst til at skyde noget nyt fordi mit udtryk, siden da, har ændret sig.

Så musikvideoen er filmet i tre forskellige lande med tre forskellige kameraer i løbet af to år – og vi toppede det af med at filme i London her i 2017. Så det har været en lang rejse.

Jeg har tidligere prøvet, at have andre til at lave mine videoer, men jeg har en instruktør og klipper gemt i maven så jeg kan ikke lade være med at gøre det selv. Og det fungerer egentlig ret godt.


Du giver koncert i Koncerthuset d. 24 februar – hvad kan man forvente af dit live show og kommer der måske en tour, der bringer dig rundt i landet?
Ja, jeg glæder mig helt vildt!! Min første solokoncert nogensinde!! Jeg har mit faste band med og jeg kommer til at spille en masse nye sange. Det er altid det vildeste, at præsentere nyt materiale live og jeg vil ikke afvise at jeg hiver lidt overraskelser frem fra skuffen. Jeg spiller det ene job i København i Koncerthuset og så er planen, at optræde til nogle festivaler til sommer.


Du kan købe billetter til Micky Skeels koncert i Koncerthuset den 24. februar, hos Billetlugen lige her. (link åbner i nyt vindue).

Følg Micky på ?? INSTAGRAM og FACEBOOOK!


Se musikvideoen til Før Natten Dør

Se også //