Vi har før skrevet om Ivan Martinez her på Frenzy – og det er ingen hemmelighed, at han er en af vores Frenzy faves. Vi har tidligere udnævnt ham et New Talent på den danske musikscene i vores magasin (læs artiklen her), ligesom han sidste år medvirkede i vores Frenzy Rooftop Sessions.

Ivan Martinez udgav i efteråret debutsinglen Et Hus, som gav ham den første smag af succes. Nu er han klar med opfølgeren Kaffekys som er en super vibey, feel-good kærlighedssang om at være nyforelsket og tilbringe den første nat og morgen sammen med sin udkårne.

I musikvideoen optræder Ivan med den smukke og talentfulde youtuber Astrid Olsen og hvis ikke man vidste bedre (hvilket vi gør! ?), så kunne man forledes til at tro, at de to var blevet kærester i virkeligheden, men det er de altså ikke. Ivan og Astrid er blot gode venner og da Ivan ledte efter en pige, der kunne spille hans kæreste i musikvideoen var Astrid klar på udfordringen – og hvis du spørg os, så gør de det begge med stor overbevisning, men bedøm selv i videoen nedenfor.

Kaffekys kendetegner på bedste vis Ivans talent for at levere personlige tekster og gode melodier i et indlevende og følsomt popunivers, der er helt hans eget. Så vi kan kun anbefale at du smider Kaffekys på weekendens playliste – og hvis ikke du har en sød kæreste at vågne op med, så sæt i stedet blot kaffe over og nyd musikvideoen lige her ??


Følg Ivan Martinez på FACEBOOK og INSTAGRAM

Foto: Malte Klarskov Hermansen