Navnet er Alexander Oscar og hvis du har fulgt bare en smule med her på Frenzy, har du helt sikkert hørt hans navn omtalt før. Alexander Oscar har nemlig tidligere optrådt til vores events, samt vist sit imponerende sangtalent i vores Rooftop Sessions, hvor han sidste sommer gav sin version af storhittet Coldwater (Major Lazer ft. Justin Bieber & MØ). Og ja, vi indrømmer blankt, at vi nok er en smule forudindtaget, men vi har virkelig set frem til udgivelsen af hans egen musik.

Nu er dagen endelig kommet og Alexander Oscar er klar med sin debutsingle OCEAN VIEW og den indfrier (heldigvis) på alle måder vores høje forventninger. OCEAN VIEW er en lækker og velproduceret popsingle, der med Alexander Oscars fløjlsbløde vokal og et catchy hook med garanti vil få andre end os ud på dansegulvet.

Om OCEAN VIEW siger Alexander Oscar selv;
”Den handler om det at møde en tidligere kæreste eller flirt nogle år efter. Man kan stadig mærke at gnisten er der, men pigen lader som ingenting, måske lader hun endda som om hun ikke rigtig kan huske dig. De gamle følelser og minder vender så tilbage”

Hop ind og følg Alexander Oscar på Facebook og Instagram

Du kan lytte til OCEAN VIEW på streaming her (åbner i nyt vindue) eller nyde den flotte musikvideo nedenfor.Se også Alexander Oscars version af Coldwater fra Frenzys Rooftop Sessions

Foto: Jannick Børlum