Mere eller mindre uventede collaborations er efterhånden mere reglen end undtagelsen i modeverdenen, og et af dem, der for alvor har bidt sig fast, er det kontinuerlige samarbejde mellem The North Face og Supreme. Nu er det tilbage i anledning af efteråret. 

Samarbejdet mellem Supreme og The North Face begyndte helt tilbage i 2007, og har siden da budt på halvårlige kollektioner. Og nu er tiden endelig kommet til Fall 2016. Kollektionen byder på en lang række modeller, herunder ‘the Nuptse Jacket’, som er udviklet eksklusivt for Supreme. Meget gennemgående i kollektionen er et unikt og særligt efterårs-inspireret camouflageprint, matchet med en meget insisterende orange nuance.

Men alt tyder på, at man skal være ekstra hurtig, hvis man vil forsøge at få fat på én eller flere af de eksklusive modeller. Det gælder især, hvis man ikke er så heldig at befinde sig nær en af Supremes butikker i New York City, Los Angeles, London, Tokyo eller Paris. Er det tilfældet, må man forsøge sig på Supremes online store nu på torsdag d. 17. november.

Se billeder af kollektionen ovenfor. Priserne kan du finde her!