Modebranchen er spækket med nye, interessante brands. Så mange, at det kan være svært at følge med. For et par måneder siden gav vi et bud på tre menswear brands, du bør holde ekstra øje med – her får du tre mere!

I et modelandskab, hvor de største, mest etablerede og magtfulde fashion-brands kæmper om opmærksomhed med en endeløs hær af nyetablerede, internetfødte, kreative kollektiver, kan det føles uoverskueligt for den modeinteresserede at begribe, hvor opmærksomheden bør være. Det går nemlig hurtigt, og i dag er der ikke meget mere end en sæson mellem status som upcoming designtalent og fashion-ikon. Se bare på Vetements.

Med Frenzys  artikelserie finder du guides til de brands, der er lige på grænsen mellem de to. En guide til what’s coming!

Tres Bien upcoming menswear

Très Bien
Ligesom Cmmn Swdn, der blev udnævnt i sidste artikel, hører Très Bien til i den danske hovedstads naboby; Malmö. Og det kan i virkeligheden føles forkert at hentyde, at Très Bien er et nyt navn som sådan. Très Bien er nemlig én af nordens mest respekterede menswear butikker.

Men det er forholdsvis kort tid siden, at Très Bien – hvis navn på fransk betyder ‘meget godt’ – besluttede sig for at udvide og starte deres eget label. Og det skuffede ikke, for fint i tråd med butikkens udvalg byder Très Biens egne kollektioner på veldesignet, minimalistisk, kvalitetstøj, med fokus på detaljegrad og wearability – et lidt friskt pust ind i en modeverden, der for tiden domineres af forvrængede silhuetter og insisterende branding.

Følg Très Bien på deres Instagram @tresbien_official

John Elliot + Co Upcoming Menswear

John Elliott + Co
Siden etablering i 2012 har John Elliott repræsenteret en hel særlig del af modeverdenen. Meget tidligt hoppede John Elliott + Co med på den bølge, som nogle sites siden døbte health goth, med trackpants, oversized t-shirts og en gennemgående dyster farvepalette – en æstetik han på sin vis stadig dyrker. Forskellen på John Elliott og mange af hans kolleger i feltet er bare, at han hele vejen igennem har gjort det på sin helt egen måde.

Elliot formår altså at bringe en del af de elementer, som for nogen måske føles passé, tilbage i vores bevidsthed, og han gør det på en måde, hvor de fleste kan være med. Samtidig har hans unikke stil og flair for troværdigt design ført til omfattende support fra musikbranchen, særlig i hiphop miljøet, hvor blandt andre Kanye West og Pusha T er loyale gæster til hans modeshows.

Følg John Elliott + Co på deres Instagram @johnelliottco
Etudes Studios Upcoming menswear

Études Studio
Études Studio følger tendensen med ikke ‘bare’ at være et tøjmærke, for Études Studio er, som navnet antyder, et studie; et større kreativt fælleskab, der publicerer bøger, designer tøj og laver kreativt arbejde for eksterne kunder.

Men det betyder bestemt ikke at mode aspektet er blevet nedprioriteret – faktisk lige modsat. Brandet arbejder med stærke farver, legende grafiske elementer og underspillede statement-pieces, alt imens de bibeholder en gennemgående minimalistisk, kreativ rød tråd; en rød tråd, som tydeligt er formet af den grafiske disciplin, der hører med publiceringen af bøger og magasiner, som dem Études Studio laver.

Følg Études Studio på deres Instagram @etudesstudio